Home Taptoe Leiden

  Taptoe Leiden

  229
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 03/06/2017
  19:15 - 22:15

  Locatie
  Sportpark de Vliet

  Categorieën


  In het kader van het Samenwerkingsverband Muziekverenigingen Bollenstreek en met het oog op het komende Wereld Muziek Concours 2017 in Kerkrade (WMC) wordt in Leiden een taptoe van topniveau georganiseerd. Tijdens de taptoe, die aan de vooravond van het WMC gehouden wordt, zullen onder andere de volgende paradepaardjes uit de Bollenstreek optreden:

  • Marchingband Door Vriendschap Sterk (DVS) uit Katwijk
  • Show- Marching- en Concertband Flora Band uit Rijnsburg
  • Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim
  • Show- & Marchingband Kunst en Genoegen uit Leiden.

  De medewerkende orkesten zullen tijdens deze taptoe het regionale en landelijke publiek laten zien en horen waarmee zij de strijd aan zullen gaan met muziekverenigingen van over de hele wereld tijdens het WMC.

  Naast de vier genoemde orkesten zal in het voorprogramma een junioren taptoe worden gehouden met Jong DVS, Jong Flora Band en Jong K&G. Op deze manier bieden de verenigingen hun jeugdafdelingen ook een platform om hun prestaties aan het publiek te tonen.

  Uiteraard zal ook K&G 3 van zich laten horen.

  Zitplaatsen (Early Bird): € 12,50 / Vanaf 1 mei a.s. € 15,00
  Staplaatsen (Early Bird): € 7,50 / Vanaf 1 mei a.s. € 10,00

  Let op, tot 30 april a.s. zijn er Early Bird kaarten beschikbaar, deze zijn een stuk scherper geprijsd dus wees er snel bij. Indien u dus kaarten voor 1 mei a.s. besteld zijn ze goedkoper! Voor dit luttele bedrag kunt u een avond genieten van een prachtige taptoe met uitsluitend toporkesten. Er zijn ongeveer 1500 zitplaatsen beschikbaar, wees er op tijd bij want vol is vol.

  U kunt nu uw kaarten eenvoudig online bestellen via de volgende website: Ticketshop Taptoe Leiden 2017

  Bij het eventueel  annuleren van het evenement veroorzaakt door slechte weersomstandigheden en/of andere calamiteiten wordt geen restitutie verleent op de entreebewijzen.

  Facebookpagina Taptoe Leiden 2017