Home Taptoe s-Hertogenbosch 2017

  Taptoe s-Hertogenbosch 2017

  270
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 17/06/2017
  19:30 - 22:30

  Locatie
  Stadion De Vliert

  Categorieën


  Taptoe ‘s-Hertogenbosch zaterdag 17 juni 2017.

  Deelnemers:
  Kamper Trompetter Korps (KTK) – Kampen
  Showband Takostu – Stiens
  Drumfanfare Amantius – Den Bosch
  Drum- en Showfanfare ADVENDO – Sneek
  Drumfanfare EXEMPEL – Empel
  Chr. Muziekvereniging Kunst en Genoegen (KNG) – Leiden
  Jubal Drum & Bugle Corps – Dordrecht

  ‘s Middags kunt u genieten van een streetparade in de Bossche historische binnenstad. Het streetparade-parcous heeft een lengte van ± 2,5 km. De parade begint, hoe kan het ook anders, op ‘de Parade’ in ‘s-Hertogenbosch. Onder de rook van de ‘Sint Janskathedraal’ is een groot plein met diverse horeca gelegenheden vanwaar de orkesten starten en eindigen. Het is een middagvullend programma van 13.00u – 17.00u. Toegang is gratis.

  In de avond neemt een selectie van de streetparade orkesten deel aan de taptoe. Het podium hiervoor is wederom stadion ‘De Vliert’. Dit stadion biedt plaats aan 3.500 bezoekers welke middels een entreekaart de taptoe kunnen bijwonen. Al jaar en dag is ‘Taptoe ‘s-Hertogenbosch’ een hoogwaardige taptoe. Niet voor niets is de taptoe dan ook uitgeroepen tot ‘BESTE OUTDOOR TAPTOE 2013’. De stichting is er alles aan gelegen deze verkiezing nogmaals binnen te slepen.

  De taptoe vangt aan om 19.30u en eindigt met een knal om 22.30u. Indien u deze taptoe wilt bijwonen kunt hiervoor nu kaarten aanschaffen, klik hier. Tribune geopend vanaf 18.30 uur.

  ROUTEBESCHRIJVING TIMMERMANS INFRA STADION DE VLIERT

  Openbaar vervoer

  Vanaf ‘s-Hertogenbosch Centraal Station heb je twee mogelijkheden; met de bus of met de trein. Als je voor de bus kiest verlaat je de stationshal en wacht je beneden op buslijn 90 of buslijn 158. De bus zal op circa 30 meter afstand van de hoofdingang van het stadion stoppen. Als je kiest voor de trein, moet je de trein richting Nijmegen nemen. Het eerste station waar de trein aankomt na het vertrek is ‘s-Hertogenbosch Oost. Op dit station dien je uit te stappen. Je loopt vervolgens bij spoor 1 naar beneden en steekt even verder bij de stoplichten over, naar de linkerkant. Als je nu recht voor je kijkt zie je het stadion liggen. Je kijkt tegen de achterzijde van de hoofdtribune aan.

  Vanuit de richting Utrecht

  Je neemt de A2 richting ‘s-Hertogenbosch en neemt even na knooppunt Empel afslag Rosmalen. Bij de rotonde draai je rechtsaf en bij de stoplichten ga je direct linksaf. Bij het derde kruispunt dat je tegen komt, nadat je onder het spoor bent doorgekomen, ga je linksaf. Je zult recht voor je het stadion zien. Aan de rechterkant ligt het Transferium De Vliert, waar je je auto kwijt kunt. Let wel op: dit kost een (relatief klein) bedrag.

  Vanuit de richting Eindhoven

  Komende vanaf de A58 neem je de A2 richting ‘s-Hertogenbosch. Je neemt afslag Veghel en gaat boven aangekomen gelijk rechtsaf de Maastrichtseweg op. Na ongeveer één kilometer ga je, vlak voordat je onder een viaduct door gaat, rechts af de Merwedelaan op. Na nog eens één kilometer ga je rechtsaf de Aartshertogenlaan op. Je ziet het stadion recht voor je liggen. Aan de rechterkant ligt het Transferium De Vliert, waar je je auto kwijt kunt. Let wel op: dit kost een (relatief klein) bedrag.

  Vanuit de richting Nijmegen

  Je rijdt via de A50 richting ‘s-Hertogenbosch. Bij knooppunt Paalgraven rijd je via de A59 richting ‘s-Hertogenbosch. Je neemt afslag Rosmalen/Berlicum. Bij de stoplichten ga je rechtdoor. Je volgt de doorgaande weg over een brug en vervolgens langs enkele bedrijven en passeert na circa één tot anderhalve kilometer Timmermans Infra Stadion De Vliert aan je linkerzijde. Als je bij de rotonde rechtdoor linksaf gaat kom je op het voorplein uit. Als je rechtdoor rijdt zie je aan de linkerkant Transferium De Vliert liggen, waar je je auto kwijt kunt. Let wel op: dit kost een (relatief klein) bedrag.

  Heya Den Bosch!