Home Taptoe ’s Hertogenbosch

  Taptoe ’s Hertogenbosch

  1269
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 18/05/2019
  18:00

  Locatie
  Stadion De Vliert

  Categorieën


  18.00u: Stageband Amantius ‘s Hertogenbosch
  18.45u: Feestbende uit Cromvoirt (tevens pauzeprogramma)
  19.05u: Showoptreden Jong Amantius ’s Hertogenbosch
  19.15u: Aanvang taptoe

  Na de succesvolle eerdere vijf edities heeft de organisatie ook deze keer de top van de show- en marchingbands gecontracteerd. Allen behoren zij tot de besten van Nederland en genieten ook over de grenzen grote bekendheid. Een sterk deelnemersveld dat garant staat voor een fantastische muzikale show: Show- & Marchingband K&G Leiden, Exempel THEBAND Empel, Drumfanfare Amantius ’s Hertogenbosch, Advendo Sneek, Kamper Trompetter Korps Kampen en Marchingband DVS Katwijk. Onlangs is de laatste deelnemer ook bekend gemaakt; Show & Marchingband Juliana uit Amersfoort.

  22.30u: Einde taptoe


  TAPTOE ’s-Hertogenbosch vervroegd naar 18 mei 2019

  Al maanden stond de datum voor de komende Taptoe in ’s-Hertogenbosch vast. Het tweejaarlijks muzikaal evenement zou op zaterdag 22 juni 2019 plaatsvinden. Deels in de Bossche binnenstad op De Parade, deels in het FC Den Bosch stadion De Vliert. Maar toen gooide een nieuwe grasmat roet in het eten…

  Het organisatiecomité van de Taptoe ’s-Hertogenbosch heeft deze week bekend gemaakt dat de datum voor de 2019-editie van dit muzikale spektakel wijzigt van 22 juni naar zaterdag 18 mei. Reden voor deze aanpassing is het vervangen van de grasmat in het FC Den Bosch stadion De Vliert, waar de Taptoe plaatsvindt. Daardoor is het rond 22 juni onmogelijk om het stadion te gebruiken.

  “Als eerste hebben we gekeken of er een andere locatie beschikbaar was,” vertelt Taptoe bestuurslid Cees Heesbeen. “Maar niks kon tippen aan de mooie entourage van een groot voetbalstadion. Gelukkig was De Vliert wel nog beschikbaar op zaterdag 18 mei. Ook de vier al gecontracteerde korpsen kunnen op die nieuwe datum aanwezig zijn.”

  Het middagdeel, de Streetparade in het centrum van Den Bosch op De Parade, komt door deze datumwijziging helaas te vervallen. Op De Parade mag dat weekend geen geluidsoverlast zijn, dus zeker geen muziek, in verband met een 3-daags evenement in het theater en een gedeelte van de Parade. “We moeten dus noodgedwongen deze keer de Streetparade laten vervallen”, aldus Heesbeen. “Dat is heel jammer, maar we gaan nu alles op alles zetten om van het avonddeel in De Vliert een nog indrukwekkender muzikaal festijn te maken. Een grootse Taptoe met goede orkesten uit binnen- en buitenland. En met een spetterende finale! We hopen dat we daar veel bezoekers en sponsoren mogen ontvangen.”

  De kaartverkoop voor de Taptoe ’s-Hertogenbosch gaat binnenkort van start. Meer info op de website www.taptoe-shertogenbosch.nl.