Home Taptoe Vlissingen (SCVK_NL)

  Taptoe Vlissingen (SCVK_NL)

  1244
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 08/06/2019
  19:00 - 22:00

  Locatie
  Bellamypark Vlissingen

  Categorieën


  BELLAMYPARK OPNIEUW DECOR TAPTOE VLISSINGEN

  Op zaterdag 8 juni zal de jaarlijkse Taptoe Vlissingen voor de tweede keer gehouden worden op Het Bellamypark. Vorig jaar werd het muziekfestijn voor het eerst op het Bellamypark gehouden. Dit was een groot succes door een betere verbinding met het centrum en de horeca. De reacties vorig jaar waren lovend, zowel van korpsleden en horecamedewerkers als van het publiek.

  De organisatie is er wederom in geslaagd een aantal topkorpsen naar Vlissingen te halen. Zo zijn onder meer regerend wereldkampioen Floraband uit Rijnsburg en Excelsior Renkum te zien en horen. Ook Drum and Bugle Corps Juliana uit Middelburg verleent hun medewerking. Uiteraard treedt ook de organiserende Deltaband en haar Jeugd Deltaband op voor eigen publiek.

  Voor aanvang van de taptoe marcheren de deelnemende korpsen via de Coosje Buskenstraat en Boulevard de Ruyter naar het Bellamypark. De taptoe begint om 19.30 uur. Tribunekaarten met zicht vanaf de voorzijde zijn te bestellen via de Facebookpagina van de Deltaband of via management@deltaband.nl. In de voorverkoop kost een kaartje € 8, op de avond zelf € 10. Wees er snel bij, want het aantal kaarten voor de tribune is beperkt!

  Facebook: https://www.facebook.com/events/564008314008199/

   

   

  Deltaband Vlissingen
  De Deltaband uit Vlissingen is dé Show- & Marchingband van Zeeland. Naast straatoptredens in binnen- en buitenland presenteert de Deltaband zich tijdens taptoe's met haar show 'Earth'. Bezetting: Trompet, Trombone, Bariton, Tenorsax, Altsax, Fluit, Piccolo, Sousafoon, Slagwerk. De Tamboers van Deltaband Vlissingen onderscheiden zich door het hanteren van de Basler trommeltechniek. In 1967 werd De Deltaband opgericht door Marinus Vuijk. Hij is bekend als toenmalig instructeur van de Tamboers & Pijpers van het Korps Mariniers en als choreograaf en exercitieleider bij o.a. Kunst- & Genoegen Leiden.