Home Winterconcert Show- & Marchingband ViJoS

  Winterconcert Show- & Marchingband ViJoS

  75
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 16/12/2017
  20:00

  Locatie
  St. Jozefkerk Bussum

  Categorieën


  Op zaterdag 16 december brengt Show- & Marchingband ViJoS weer sfeervolle muziek ten gehore tijdens het jaarlijkse Winterconcert in de St. Jozefkerk in Bussum. Het is een van de vele evenementen op de agenda van de jubilerende vereniging.

  60 jaar ViJoS
  De Bussumse muziekvereniging ViJoS bestaat maar liefst 60 jaar. Uiteraard viert ViJoS dit het gehele seizoen door middel van verschillende activiteiten. Zo was er op 3 november jl. een groots jubileumfeest en geeft Show- & Marchingband (Jong) ViJoS op zaterdag 10 maart 2018 een spetterend jubileumconcert in Spant – inclusief bal na, net als vroeger. Daarnaast organiseert de trotse vereniging op zaterdag 2 juni 2018 een taptoe, waarvoor zij te gekke deelnemers uit het hele land uitnodigen. Al met al maakt ViJoS er een seizoen met een diamanten randje van.

  Wintersfeer
  Op zaterdag 16 december brengt Show- & Marchingband ViJoS je alvast in kerstsferen met winterse muziek. Tijdens dit welbekende concert hoor je vrolijke kerstliedjes, maar ook gedragen nummers. Daarnaast brengen de muzikanten een ware kerstnachtmerrie ten gehore en spelen ze een uitdagend stuk dat door dirigent Nico Schimmel als ‘de klapper van de avond’ wordt omschreven.

  Het Winterconcert vindt plaats in de St. Jozefkerk naast de rotonde Laarderweg / Ceintuurbaan in Bussum. Het concert start om 20:00 uur en toegang is gratis. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Uiteraard is iedereen uitgenodigd om na het concert bij te kletsen onder het genot van een drankje in de ViJoS-studio, Ceintuurbaan 45 in Bussum.

  Kerstavond Jong ViJoS
  Uiteraard laat ook Jong ViJoS kerstmuziek horen. Zij trappen de feestdagen op 24 december af met muzikale begeleiding tijdens de Kinder Kerstviering in de St. Jozefkerk. De toegang is gratis en iedereen is welkom: jong en oud. De viering gaat van start om 19.00 uur.