Op donderdag 26 maart vindt in de Muze in Noordwijk het evenement ‘Flora Band orkesten – On Stage’ plaats. Tijdens dit concert zullen alle orkesten van de vereniging optreden, afzonderlijk van elkaar maar ook juist met elkaar en zelfs in verschillende samenstellingen!

De rode draad door het programma van deze editie zal de band Queen zijn. De aanleiding hiervoor is de muzikale premiere van de nieuwe show van de Flora Band ‘Queen, Remastered’. Bij de verschillende orkesten zal dit thema dus ook zeker naar voren komen. Dit zal ook zeker het geval zijn bij Just4Fun, het vierde orkest van de vereniging, die voor het eerst volwaardig deel uit maakt van het concertprogramma.

De kaartverkoop van dit concert gaat hard, de helft van de kaarten zijn al verkocht! Wees er daarom snel bij en bestel kaarten via www.floraband.nl/ticketverkoop. De kaarten kosten €7,50 en zijn eventueel ook te koop bij de Muze. De zaal gaat op 26 maart om 19.30 uur open, het concert begint om 20.00 uur. Een mooie kans voor een prachtige avond uit!