Home Evenementen Taptoe Frans Marcus Memorial Taptoe Bergen op Zoom

Frans Marcus Memorial Taptoe Bergen op Zoom

199
0

Met nog maar enkele weken te gaan, worden in de voorbereiding op de 2017 Editie van De Frans Marcus Memorial Taptoe Bergen op Zoom de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Zaterdag 27 mei wordt een zeer spectaculaire internationale editie. Met dank aan onze sponsoren is er in de opmaat het avondprogramma in de middag, tussen 14.30 – 17.00 uur weer een Streetparade door het centrum met medewerking van (3 korpsen vermelden).

Voorafgaand aan de Taptoe zal er om 19.30 uur een voorprogramma verzorgd worden door Drum & Bugle Korps Jong Jubal uit Dordrecht, de huidige Nederlands kampioen Jeugd Korpsen. Als eerbetoon aan Frans Marcus hebben zij zich spontaan aangeboden om te komen spelen op deze bijzondere avond.

De Street Parade, het voorprogramma en de staanplaatsen tijdens de Taptoe zijn gratis toegankelijk. Alleen voor de zitplaatsen op de tribune, waar nog kaarten voor beschikbaar zijn, rekent de Stichting €12,50. U kunt die bestellen via tribunezp@taptoebergenopzoom.nl .

De Frans Marcus Memorial Taptoe Bergen op Zoom wordt opgeluisterd door de volgende korpsen:
– Chr. Showkorps Irene – Ede
– Massed Pipes – Drums &Dancers – België
– Jubal Drum & Bugle Corps – Dordrecht
– Pasveerkorps – Leeuwarden
– Rijnmondband – Schiedam
– Amigo Show & Marchingband – Leiden
– RHONRAD TURNEN Bergicher Turnvereniging uit WUPPERTAL Duitsland

De reacties die we in de aanloop naar de 2017 Editie mochten ontvangen, zijn voor ons als organisatie dan ook meer dan een stimulans om er ook dit jaar weer een succes van te maken. De organisatie Frans Marcus Memorial Taptoe Bergen op Zoom is dan ook trots op de korpsen die we u kunnen presenteren.

Bezoek onze website voor meer achtergrondinformatie via www.taptoebergenopzoom.nl . Als organisatie zien we graag weer een groot aantal bezoekers, die net als de editie van 2015 onder de indruk zullen zijn van deze mooie avond, op het mooiste plein van Nederland!