Home Evenementen Gezocht: PUBLIEKSJURY

Gezocht: PUBLIEKSJURY

276
0
Op 11 juni organiseert de stichting MHM een nationaal jeugdfestival waarbij Nederlandse jeugdbands op twee onderdelen (mars en show) en in twee klassen kunnen uitkomen. De Starklasse is de wedstrijdklasse en kent een ranking. De RunnersUpklasse is een presentatieklasse waarbij men uitsluitend gaat voor het adviesrapport dat wordt samengesteld door een vakkundige jury. Het competitie-element is hier weggelaten. Om de deelnemers toch te prikkelen het beste te geven en de instructie een indicatie te geven of zij met de show op de goede weg zijn, valt in deze klasse een publiekprijs te winnen.

Jij kunt mede bepalen welke jeugdband deze prijs gaat winnen. 

Heb je er een beetje kijk op en kun je een optreden in zijn geheel (muziekkeuze, performance, uitvoering) aardig beoordelen, geef je dan op als ‘publieksjurylid’ voor het jeugdfestival. Je hoeft niet ‘live’ aanwezig te zijn bij S.V. Hoofddorp in Hoofddorp. Je kunt de optredens van de vijf deelnemers in de RunnersUp-klasse (van 14.10-15.45u) ook volgen via een live-stream.

Enkele dagen voor het evenement ontvang je dan de link naar de livestream en de link naar de plek op het web waar jij jouw keuze ‘welk plaatje is het compleetst’ kunt achterlaten.

Stuur jouw naam, emailadres en telefoonnummer in een mailbericht naar voorzittermhm@mhem.nl.
Alvast bedankt voor het meedoen.
Ed Veldman, Vz.
www.mhem.nl/mhm-jeugdfestival