Home Evenementen Huldiging DVS Katwijk tijdens The Imperial Seasons Celebration

Huldiging DVS Katwijk tijdens The Imperial Seasons Celebration

355
0

De Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) Katwijk heeft een geweldig Wereld Muziek Concours 2022 beleefd. De Marchingband won met een monsterscore van 96,69 punten het vaandel bij de Marswedstrijden en mag zich vier jaar lang WMC Wereldkampioen Mars noemen. Als klap op de vuurpijl werden ze ook vice-wereldkampioen Show met hun WMC-show SEASONS achter de Nishihara High School uit Japan en voor de Chien Kuo High School Marchingband uit Taiwan. Met een prachtige score van 92,88 punten. Bij de showwedstrijden was ook de prijs voor beste percussion en beste brass voor DVS.

Een week eerder was er al groot feest omdat de Junioren van DVS de Marswedstrijden wonnen in de Jeugddivisie met 91,81 punten en mogen zich ook vier jaar lang WMC Wereldkampioen Mars bij de Jeugd noemen.

Dat is natuurlijk reden voor een groot feest. Voor de vele supporters van DVS was er voor het WMC geen try-out en geen uitzwaairepetitie georganiseerd. Maar op vrijdagavond 26 augustus 2022 is iedereen van harte welkom bij The Imperial Seasons Celebration op het Sportpark De Krom van VV Katwijk. De toegang is gratis. Het stadion gaat om 19.00 uur open en om 19.30 uur start de huldiging. Wie het eerst komt kan de mooiste plek op de tribune uitzoeken, is hij vol zijn er nog meer dan genoeg goede staanplaatsen.

Iedereen kan nog een keer genieten van het gouden marsoptreden van DVS Junioren, de WMC-show SEASONS en natuurlijk van het meest besproken marsoptreden tijdens het WMC Kerkrade – THE IMPERIAL SEAHAWK. Natuurlijk is ook de Gemeente Katwijk aanwezig en worden de kampioenen gehuldigd. Na afloop is iedereen welkom in het clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51 om gezellig met elkaar na te praten.