Zondag 22 oktober 2017, organiseert Vlamo haar jaarlijkse Concert, Mars & Showwedstrijden in Evenementenhal De Soeverein te Lommel. Showband Calypso uit Zwevegem neemt deel aan de wedstrijden voor showkorpsen. NuNam maakt professionele films en zal de Zwevegemse muzikanten en dansers volgen tijdens de warming-ups, de voorbereidingen en tijdens hun wedstrijddeelname.

Nunam wil met haar films, zinvolle verhalen maken die gericht zijn op de socio-culturele wereld en op zaken rond het milieu of humanitaire kwesties. Via storytelling maakt men verbindingen en worden mensen uitgenodigd na te denken, deel te nemen en te evolueren. De film wordt gemaakt in opdracht van Konekt vzw, dat stappen wil zetten naar een inclusieve wereld. Konekt wil de uitsluiting van mensen met een beperking in onze samenleving aankaarten en weg werken.

Showband Calypso werd uitgekozen omdat de band beschikt over visuele ondersteuning.
Hun color guard heeft een toegevoegde waarde aan de showproductie met onder meer dans en vlag. De beelden die NuNam zal maken, moeten de kijker het idee geven dat men midden in de show zit en participeert in de uitvoering.

Nuttige links:

www.nunam.be
www.konekt.be

De Vlamo Concert, Mars & Showwedstrijden vinden plaast (Evenementenhal De Soeverein Lommel) op zondag 22 oktober 2017 en starten om 13:00.

Geert Vanmaeckelberghe
Actief lid bij Showkorps WIK Oostende (van 1974 tem 2011) als muzikant, choreograaf, tamboer-majoor, bestuurslid / voorzitter stuurgroep drupershopi (drumbands, percussie ensembles, showkorpsen en pipe bands) VLAMO (Vlaamse Amateurmuziekorganisatie) , redactielid KLANKBORD magazine / docent en jurylid exercitie - tamboer-majoor / choreograaf / auteur handleiding "Klank, Kleur én Beweging" / Lid van de WMC adviesraad voor percussie - mars & showwedstrijden.