Home Showkorpsen Jong Advendo en Advendo klaar voor het WMC 2017

Jong Advendo en Advendo klaar voor het WMC 2017

454
0

Op vrijdag 21 juli a.s. organiseert Advendo een gratis toegankelijke “Uitzwaai-avond” voor familie, vrienden, sponsoren en fans op het sportpark van SWZ Boso Sneek aan de Molenkrite in Sneek. Vanaf 19.00 uur kunt u voor de laatste keer op Sneker bodem genieten van de ingestudeerde WMC Shows en Marsparades voordat beide korpsen afreizen naar Kerkrade om samen met 80.000 andere muzikanten deel te nemen aan het Wereld Muziek Concours.

Het is alweer 4 jaar geleden dat Advendo en Jong Advendo terugkeerden uit Kerkrade met respectievelijk titels op de Marsparade in World- en First Division behaald tijdens het Wereld Muziek Concours van 2013 in Kerkrade. Een unicum in de verenigingsgeschiedenis van de Advendo Korpsen Sneek.

In het afgelopen jaar is door beide korpsen keihard gewerkt om later deze maand zo goed mogelijk voor de dag te kunnen komen op de onderdelen Show en Marsparade tijdens dit bijzondere muziekconcours voor amateurmuzikanten in het zuiden van Limburg. 2017 is nu al een bijzonder jaar. Na de geslaagde carnavals tournee van Advendo door Noord Italië in februari, volgenden twee bijzondere optredens met Armin van Buuren in een uitverkochte Amsterdam Arena in mei van dit jaar. Nu klopt het WMC hard op de deur voor Advendo en Jong Advendo.

Door leden, instructie, bestuur, sponsoren en vrijwilligers is de afgelopen maanden hard gewerkt om straks in Kerkrade zo goed mogelijk te kunnen presteren en hopelijk de behaalde titels met succes te kunnen verdedigen. Advendo en Jong Advendo hebben beide als doel het aanwezige publiek in het Parkstad stadion met hun shows in extase te brengen. Als dat lukt is een groot deel van hun missie al geslaagd. Wat het uiteindelijke resultaat in punten gaat worden staat in de sterren geschreven.

Wij hopen u op 21 juli in grote aantallen welkom te mogen heten in het sportpark van SWZ Boso in Sneek om onze muzikanten aan de hand van een daverend applaus een extra hart onder de riem te steken. Voor iedereen die komt kijken hebben wij ook nog een primeur in petto.