Home Evenementen Wedstrijden Jong Pasveer wint eerste MHM Jeugdfestival

Jong Pasveer wint eerste MHM Jeugdfestival

474
0

Op het splinternieuwe MHM Jeugdfestival was de wedstrijd première van “Rollercoaster” van Jong Pasveer meteen een winnende. De, best wel zenuwachtige, jonge leden zetten een prachtige en afwisselende show neer en werden dan ook terecht beloond met de eerste plaats!

Jong Pasveer won de STAR klasse van Jong Jubal en Jong Advendo. Het waren 3 prachtige, erg van elkaar verschillende shows, waardoor je ook mooi kon zien hoeveel diversiteit er in onze mooie hobby te vinden is!

Na een gemoedelijk georganiseerd festival gingen wij dit keer met een berg prijzen naar huis: Een herinneringsbokaal * de beker voor de eerste plaats in de showwedstrijd * de titel: winnaar van de ‘De Grote Prijs van Holland’ * een enorme wisselbeker * een optreden in de Festival Finale * een betaald optreden in de Festival Finale volgend jaar * en last but not least een prachtig geldbedrag van € 1080,00!

Kijk het Jeugdfestival terug bij de collega’s van Korpsspot:

Aan MHM bedankt voor het organiseren en we gaan zeker aan de slag met de waardevolle juryopmerkingen, we zien jullie graag volgend jaar weer en tegen collega jeugdbands zeggen we… meld je volgend jaar zeker aan voor dit leuke en nieuwe Festival!