Aangezien alle verenigingsactiviteiten in de gehele muziekwereld (fysiek) stil liggen is Kunst en Genoegen begonnen met het maken van radio uitzendingen onder de naam K&G Kamp Radio, een initiatief wat vorig jaar in het leven is geroepen rondom het jeugd kamp van K&G.

In de uitzendingen die elke vrijdag van 20.00 uur tot 22.00 uur te horen zijn via de website keng-kampradio.nl bespreken de dj’s het nieuws omtrent Corona en de muziekwereld en zoeken zij de interactie op met de thuiszittende leden van K&G en andere verenigingen. Er wordt natuurlijk veel pop- en oldies muziek gedraaid, ook worden er diverse items en spelelementen door de uitzending heen georganiseerd en luisteraar kunnen nummers (geen marsmuziek) aanvragen. Dit allemaal vooral met een lach in deze toch al zo gekke tijd.

Het programma wordt gemaakt vanuit een volledig geïmproviseerde Corona proof radiostudio met tussen-schermen voor alle veiligheid. Aan alle richtlijnen is voldaan om dit zo veilig mogelijk te kunnen doen.

Wil je weten hoe het eraan toegaat? Luister dan elke vrijdag van 20.00 uur tot 22.00 uur naar K&G Kamp Radio via www.keng-kampradio.nl of volg K&G Kamp Radio op instagram via keng_kamp_radio.