Woensdagmiddag 12 juli 2017 organiseert het Kamper Trompetter Korps voor alle kinderen uit de omgeving van Kampen een muzikaal feest. Iedereen die tussen de 6 en 16 jaar oud is zijn deze middag van harte welkom bij het KTK.

Met gediplomeerde docenten investeert de vereniging in de jeugdopleiding en mede dankzij de Rabobank IJsseldelta staat er na 11 jaar een professionele opleiding waar de energie vanaf spat. De opleiding is precies afgestemd op de leeftijd van de jeugd en het feit dat er veel samen muziek wordt gemaakt werkt motiverend en geeft veel plezier.

GROOT FEEST IN ‘DE JACHTHOORN’
Deze middag valt er van alles te doen, zo kun je allerlei instrumenten uitproberen en kan je meedoen aan een open repetitie. Er worden clinics gegeven door leden van het Jong KTK & KTK en er is ook nog een grote springkussen. Alle kinderen die mee hebben gedaan met de open repetitie mogen aan het eind van deze middag optreden samen met de KTK Music Kidz, wie wil dat nou niet?

WIN PRIJS MET UNIEKE KLEURPLAAT
Ook kun je meedoen aan een kleurwedstrijd met leuke prijzen. De kleurplaat kan downloaden op de website van het Kamper Trompetter Korps en is ook te vinden op de Facebookpagina van het KTK. Druk de kleurplaat af, maak deze zo mooi mogelijk en lever deze in op 12 juli. Wie weet maak jij wel kans op een mooie prijs!

Locatie:
Clubgebouw ‘De Jachthoorn’
Buitenbroeksweg 1
8261 HP Kampen.

Het feest duurt van 14:00 uur tot 17:00 uur.