Heeft u de wervingscampagne van Drum- & Showband MCC “Join the band, Durf jij? al gezien? De slogan hangt vanaf 24 augustus boven de weg, aan de lantaarnpalen, in winkels, openbare gebouwen en we rijden mee in de bus. “MCC Laren is een club met een geweldig, rijk en succesvol verleden”, aldus voorzitter Mark Limburg. Maar met deze campagne richten we ons op de toekomst!

Toekomst
De ambitie van MCC is om binnen een paar jaar weer met de subtop van Nederland te mogen strijden op concoursen. MCC heeft daarvoor een geweldig instructieteam neergezet. De A-band heeft Roel van Raaij als muzikaal leider mogen verwelkomen. Roel heeft al heel wat successen behaald met meerdere muziekverenigingen, is afgestudeerd aan het conservatorium en is voorzitter van de Nederlandse bond van orkestdirigenten.

Eindverantwoordelijk voor het slagwerk bij MCC is Xander van der Ploeg. Ook Xander is een bekend en zeer gewaardeerd instructeur bij o.a. DVS Katwijk, de Floraband Rijnsburg en hij richtte Trommelgroep West-Nederland op. Christian de Jongh en Karel van Kampen zijn verantwoordelijk voor de muziekopleidingen van MCC. Eén van de belangrijkste doelen is door middel van het vergroten van de theoretische kennis, het volgen van masterclasses, clinics en bijlessen, het muzikaliteitsniveau op te schalen. De ervaring leert dat kwaliteit en succes een goede basis is voor plezier in verenigingen als MCC.

Saxofoons
Vanaf 2020 gaat de A-Band van MCC definitief de saxofoons verwelkomen. Naast de bestaande instrumentale invulling, is het instructieteam ervan overtuigd dat de saxofoon een enorme meerwaarde gaat leveren in de sound en mogelijkheden binnen ons muzikale genre.

Als je naar het verleden van MCC kijkt heeft de band zich al een aantal keer aangepast aan de wensen van dat moment. Nu is het wederom tijd om ons aan te passen. De saxofoon is een instrument dat vooral geliefd is bij jeugdige (aspirant-) muzikanten. We hopen dat we snel een aantal nieuwe leden kunnen overtuigen om dit prachtige instrument bij MCC te gaan bespelen. Ook als je al saxofoon les hebt op de muziekschool, is MCC misschien wel de volgende stap in je carrière!!

Ambities genoeg! Doe je ook mee?
Drum- & Showband MCC is op zoek naar enthousiaste muzikanten die het aandurven om op te treden op straat, op het plein of op een taptoeterrein. De vaste repetitieavond is op maandagavond in het Muziekcentrum Schering & Inslag in Laren. Ga gezellig langs, proef de sfeer en luister naar hetgeen ze spelen. Meer informatie? Stuur dan een berichtje naar info@mcclaren.nl of kijk op website www.mcclaren.nl of like onze facebookpagina!

*MCC Laren heeft gekozen voor een reclamecampagne op Korpsmuziek.nl en de KM socials. Een groot bereik in de doelgroep en een steuntje in de rug voor Stichting Korpsmuziek. Wij wensen MCC Laren enorm veel succes met het bouwen aan de toekomst!