Ik ben Rob Gerritsen, owner van MusicMoves.nl. Ik werk samen met o.a. Corps Style Concepts. Mijn talent is: arrangementen schrijven op maat van de bezetting, niveau en mogelijkheden van uw orkest. Ik heb 23 jaar ervaring als conductor/arranger bij Showkorpsen Irene Ede en diverse successen behaald op het WMC met dit korps. Heden werk ik bij St. Sebastianus Gendt en KDO Groessen, twee bands die nog in groei zijn en waar mijn uitdaging ligt.

Deze week heb ik een opdracht gekregen om een Mars te componeren voor een bijzondere bezetting. 
Ik mag nog niet verklappen voor welk orkest, ze gaan naar het WMC, het is een mooie uitdaging om een vette kneiter van een mars neer te zetten. Twee weken geleden als dirigent het feest Vrienden van St Sebastianus live mogen begeleiden en de presentatie van de nieuwe uniformen, een balkonscene presentatie bij St Sebastianus Gendt.

Voor een indruk van een aantal producten uit de laatste jaren:
-De nieuwe entertainment show van KDO Groessen: Goet Vaud, met muziek uit de Qmusic foute top 500. Dit product is een samenwerking met Corps Style Concepts.
-In 2015 de show Blast ontwikkeld voor Showkorpsen St. Joris Hoogeloon in samenwerking met Wim Jansen,Remco Boere en Ed van Kommer.
-In 2015 de show 4 Elements voor St. Sebastianus Gendt ontwikkeld in samenwerking met Wim Jansen,Remco Boere en Ed van Kommer.
-In 2015 voor diverse jeugdorkesten arrangementen/shows geschreven.
-Diverse finale koralen geschreven o.a. Open arms, Band of Brothers, Jupiter Hymne.

Ik sta open voor uitdagingen en nieuwe ideeën.
Ik hoop u te mogen ontmoeten op mijn site www.musicmoves.nl