Percussion Unlimited slaat een nieuwe weg in. Om ook jou de kans te bieden indoor percussion te beleven, repeteert de de WGI- en CGN-kampioen van 2017 vanaf heden alleen nog maar van oktober tot eind maart.

PU kiest vanaf het nieuwe seizoen volledig voor het Amerikaanse model: als het show- en taptoeseizoen voorbij is, kun je bij ons je vaardigheden bijschaven en nog beter worden.

Tot nu toe repeteerde Percussion Unlimited  één keer in de drie weken, van april tot april, het hele jaar door. Soms trad de unit nog op in het voorjaar, of in het najaar. Maar, na veel succesvolle jaren is besloten om de volledige focus te leggen op dat waar we goed in zijn: winter percussion.

Verandering
Die keuze betekent dat we alleen in de periode dat indoor percussion leeft, er maximaal voor zullen gaan. Op deze manier geven wij muzikanten die ook nog bij een andere vereniging willen blijven spelen, de kans om indoor percussion op het hoogste niveau te kunnen beoefenen.

Oktober!
De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn al begonnen, en de eerste repetitie staat gepland voor medio oktober: zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017 ben je van harte welkom in onze repetitielocatie in Gorinchem!

 

 

Check onze agenda op www.percussionunlimited.org voor alle details. Vragen? Mail ons via info@percussionunlimited.org