Edwin den Boer is de nieuwe tambour-maître van de van Limburg Stirum Band (vLS) en zaterdag 22 april was het eerste officiële optreden tijdens Bloemencorso Bollenstreek.

Edwin heeft al een behoorlijk aantal jaren ervaring als tambour-maître, slagwerk- en exercitie instructeur bij onder andere de Rijnmondband uit Schiedam (RMB).

Hier is hij als jeugdige slagwerker begonnen bij de Jeugd Rijnmondband en ook tambour-maître geweest. Na de jeugd en met de overstap naar de Rijnmondband is Edwin ruim 15 jaar tambour-maître geweest voor het seniorenkorps en heeft in totaal 5 WMC’s voor de RMB gestaan.  Een enorme staat van verdienste!

De van Limburg Stirum Band is dan ook erg blij met het aantrekken van een tambour-maître met jarenlange ervaring.

Met de recente optredens in Sassenheim – Lisse, de optredens op Koningsdag en Taptoe Dronten heeft de vLS Band samen met Edwin de nodige kilometers in de benen en het voelt erg vertrouwd.

Met een goed gevulde agenda en optredens in o.a. Groningen, Delfzijl, Vollenhove, St Quentin (Fr.), Hardenberg, Hasselt en de Lorely Taptoe in Duitsland zijn er dit jaar nog voldoende leuke uitstapjes.

Kijk ook op www.vlskorpsen.nl en/of www.facebook.nl/vlskorpsen voor het laatste nieuws over de van Limburg Stirum Band.