Op zaterdagavond 8 april 2017 komt het Orkest Koninklijke Luchtmacht, en van de toporkesten die ons land rijk is, voor een uniek concert naar de Sporthal Overasselt. Het orkest is bekend van bevrijdingspop en van de Last Post bij de aankomst van de MH17-slachtoffers op vliegbasis Eindhoven op 23 juli 2014.

In de spectaculaire show “SPACE” maakt het orkest van de Koninklijke Luchtmacht samen met de aanwezigen een muzikale reis door het heelal. De Earth Song van Michael Jackson, Space Oddity van David Bowie, de soundtracks van Star Wars en E.T. tot de klassiekers als Walking on the Moon en Gonna Fly Now worden in een nieuw jasje gestoken door de topmusici van het orkest. Met de 4 vocalisten, indrukwekkende visuals en swingende, herkenbare muziek belooft het een bijzondere avond te worden. Dit mag u zeker niet missen!

De aanvang van het concert is 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.30u geopend. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar op www.sporthaloverasselt.nl, en bij de plaatselijke winkeliers in Overasselt, herkenbaar aan een poster op het raam.

Toegangskaarten kosten € 15,00 incl. consumptiebon!

Meer informatie op www.sporthaloverasselt.nl en/ of bij Ferdinand van Wijk, voorzitter van de Sporthal, 06 536 273 64  of boek direct tickets op: https://www.ticketkantoor.nl/shop/Overasselt