Het afgelopen jaar heeft “Drumband Rhenen” hard gestudeerd op een nieuwe show met de titel Simply the Best! De band heeft deze nieuwe show ingestudeerd voor het 60-jarig jubileum en uiteraard zit ook deze show weer vol met herkenbare muziek. Wat denkt u bijvoorbeeld van Reach out en Radar love. Allemaal wereldhits, van de Four Tops tot onze eigen Golden Earring. Maar met de nieuwe show zet “Drumband Rhenen” ook weer een volgende stap in haar ontwikkeling als showband.

Niet alleen zal de jeugd laten zien dat zij meer kan dan muziek maken en is aan de zijkant van het veld het pit instrumentarium toegevoegd voor meer muzikale expressie. Ook zal “Drumband Rhenen” als een van de eerste korpsen in Nederland misschien zelfs wel hét eerste korps tijdens een taptoe optreden met zangeres. Esther Gijsbertsen zong al duetten met Guus Meeuwis en Karin Bloemen en met haar volle krachtige stem geeft zij de muziek van “Drumband Rhenen” een geheel nieuwe dimensie.

De nieuwe show is ontworpen door instructeur Hans Verhoeks en staat onder leiding van tambour maître Patrick van Ommeren.

De drukke agenda is te vinden op drumbandrhenen.nl en facebook.com/drumbandrhenen