Home Showkorpsen Presentatie nieuwe uniformen Pasveerkorps en introductie PASVEER

Presentatie nieuwe uniformen Pasveerkorps en introductie PASVEER

509
0

De afgelopen periode is er achter de schermen ontzettend hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe uniform van het Pasveerkorps. Daarnaast is er een nieuw onderdeel opgericht binnen de Stichting Pasveerkorpsen Leeuwarden met de naam “PASVEER.” Een onderdeel wat zich specifiek op speciale evenementen zal richten.

Dit alles willen we in een fantastische combinatie op zondag 24 juni met onze achterban en de buitenwereld delen. Dat doen we op een geweldige locatie: Neushoorn in Leeuwarden.

Het programma van deze middag neemt u in beeld en geluid mee door de evolutie van Pasveer. Een reis die zo’n 58 jaar geleden begint. U ziet en hoort de veranderingen door de jaren en het uitgroeien naar het Pasveer van nu, compleet in een nieuw uniform. Natuurlijk treedt Pasveer ook voor u op!

Het programma begint om 16.00 uur (zaal open 15.30 uur) en zal ongeveer tot 17.30 uur duren. We willen zoveel mogelijk mensen betrekken in dit mooie evenement, dus de toegang is gratis! Echter is natuurlijk de ruimte niet onbeperkt, dus kom op tijd, want vol is vol!