Home Evenementen Concert PROMS concert Rotterdam aan Zee met Charly Luske

PROMS concert Rotterdam aan Zee met Charly Luske

390
0

Op zaterdag 27 mei bestaat Muziekvereniging Rotterdam aan Zee 100 jaar. Op deze jubileumdatum wordt in LCC De Hoekstee, op basis van het ‘Night of the Proms- concept’, een groots concert gegeven. Hierbij zullen klassieke muziek en popmuziek elkaar ‘ontmoeten’.

De vereniging heeft niemand minder dan Charly Luske gecontracteerd om er een onvergetelijk jubileumconcert van te maken. De Concert Band van Rotterdam aan Zee zal de zang van Charly muzikaal omlijsten op basis van speciale arrangementen. Daarnaast zullen ook aansprekende instrumentale muziekwerken ten gehore worden gebracht. Ook is een groot projectkoor geformeerd uit diverse verenigingen, dat samen met de Concert Band en Charly Luske zal optreden.

Kaartverkoop
De toegangsprijs voor dit concert is 10 euro per persoon, kaarten bestellen kan via www.rotterdamaanzee.nl/proms. Vanaf donderdag 11 mei is een beperkt aantal kaarten tegen contante betaling verkrijgbaar bij VVV-store Hoek van Holland en LCC de Hoekstee. De verwachting is dat het concert uitverkocht zal zijn. Voorkom teleurstelling aan de deur en wees er dus op tijd bij!

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van deze bloeiende 100-jarige vereniging? Kijk dan op www.rotterdamaanzee.nl.