Bij PASVEER. zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en projecten. Naast aanvragen van organisaties gaan we ook graag zelf opzoek naar mooie uitdagingen! Neem bijvoorbeeld het zeer geslaagde experiment met METANOIA. Een nieuw totaalproduct waarin PASVEER. zichzelf opnieuw uitvindt. Deze show wordt nu zelfs vertoond op taptoe’s, en zal ook naar het buitenland gaan!

Na het succesvolle debuut op Indoor Winds is het volgende PASVEER. project vooral gericht op het slagwerk. David van der Heide, slagwerkinstructeur en arrangeur/componist van het Pasveerkorps, is enige tijd geleden de samenwerking aangegaan met niemand minder dan Pete Lockett, percussionist van onder andere Amy Winehouse, Björk, Afro Celt Sound System, Peter Gabriel, Robert Plant, The Verve en Pet Shop Boys. Daarnaast heeft hij soundtracks in gespeeld voor een groot aantal James Bond films, Moulin Rouge, The Insider en vele andere Hollywood producties. Ook is Pete benoemd tot beste percussionist ter wereld door het bekende Rhythm Magazine.

David is naast zijn werkzaamheden voor het Pasveerkorps ook actief als Tabla speler, een percussie instrument uit de Indiase klassieke muziek. Ook Pete Lockett is actief als Tabla speler, dus de connectie en de klik tussen de twee was bijna een zekerheidje.

Achter de schermen zijn we druk aan het werk om deze samenwerking vorm te geven. Inmiddels heeft het geresulteerd in een te gek nieuw slagwerkstuk. We zijn nu vooral aan het bekijken hoe we op de lange termijn deze samenwerking tussen David, Pete en Pasveer kunnen behouden en verder uitbouwen.

Houd de socials van Pasveer goed in de gaten, want misschien kan ook jouw korps hiervan profiteren!

Binnenkort meer!