Met hun  rood zwarte uniformen, swingende muziek, strakke shows en straatparade ’s is Showband Corio een graag geziene gast in binnen en buitenland. De vereniging is nu volop in de voorbereiding van het nieuw seizoen. Optredens in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk staan op het programma in 2024.

Bij Showband Corio staat plezier in het samen muziek maken hoog in het vaandel. Onder de bezielende leiding van de instructeurs Raymond Starmans en Ron Arents zijn de muzikanten geregeld te vinden in een sporthal  en wordt de nieuwe show stapje voor stapje opgebouwd. Iedere woensdag vanaf 20u00 wordt in verenigingslokaal Odeon gewerkt aan het instuderen van nieuwe muziek.


Showband Corio is altijd op zoek naar muzikanten, speel je een instrument of wil je dat leren kom gerust eens langs op een van de repetities in ons verenigingslokaal Odeon te Hoensbroek.


Voor de kleintjes heeft Showband Corio de Corio Kids, vanaf 6 jaar op een ongedwongen manier kennis maken met muziek.  Er zijn aangepaste instrumenten beschikbaar en de kleintjes mogen geregeld met het grote korps meelopen.


Voor mensen met een beperking is Corio Slag in het leven geroepen, muziek maken is voor iedereen. Het plezier dat deze mensen hebben aan het samen muziek maken is van hun gezichten af te lezen.

Meer weten over Showband Corio ?
Website https://www.showbandcorio.com/

Algemene info
Voorzitter Albert van den Bergen 06-25378596

Corio Kids
Alex Arents(Corio-Kids coördinator)  06-42244556

Corio Slag
Esther Berger (Corio-Slag coördinator) 06-36071946