Adest Musica geeft exclusieve Sneak Preview

De Drum- en Showband van Adest Musica heeft op zondag 24 februari haar trouwe sponsoren en grenadiers (leden van de club van 100) getrakteerd op een exclusieve sneak preview van de nieuwe show “Stairway to Heaven”.

Zo’n honderd bezoekers, allen sponsor of grenadier van Adest Musica, waren op uitnodiging van Adest Musica aanwezig om een exercitie van de Drum- en Showband bij te wonen. Voorafgaande de sneak preview kregen zij van het artistieke team een uitleg hoe een instudeertraject van een show in mekaar steekt, wat er bij komt kijken en hoe muzikanten en instructeurs hier zich op voorbereiden. Na deze lezing werden de bezoekers getrakteerd op een exclusieve uitvoering van de show “Stairway to Heaven” en waren zij als eerste getuige van de nieuw ingestudeerde show.

Met de nieuwe show, “Stairway to Heaven”, zal de Drum- en Showband dit jaar en volgend jaar rondtoeren in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Noord-Ierland. Ook staan er opties voor het verzorgen van optredens in Zwitserland, Italië en Engeland. De nieuwe show bevat onder andere symfonische rock hits van de artiesten Led Zeppelin, Muse, Kayak, Pink Floyd, Kansas en Iron Maiden. Gecombineerd met mooie exercitie en een flitsende show zal het korps weer een onuitwisbare indruk achterlaten op de vele taptoevelden!