Tijdens het jaarlijks terugkerend play-in camp biedt Percussion Unlimited jou de kans om mee te spelen met de regerend indoor percussion open class kampioen. Naast het feit dat je mee kunt spelen, is dit dé kans om sfeer te proeven, vragen te stellen, feest te vieren, beter te worden en plezier te maken. Uiteraard kun je je tijdens dit evenement ook aanmelden om het hele seizoen met Percussion Unlimited mee te spelen.

Percussion Unlimited zal op zaterdag 13 oktober repeteren van 10:00 tot 17:00 uur. Daarna is aansluitend een barbecue en een avond programma. Hierbij wordt onder andere bekend gemaakt met welk showthema de unit het komend seizoen op de vloer zal staan. Op zondag 14 oktober repeteert de groep van 10:00 tot 17:00. Tijdens het camp zal er gestart worden met basis oefeningen en een stuk van het nieuwe programma. Het camp vindt plaats op Vijfde Uitgang 3-5, 4201 XH Gorinchem. De muziek zal vooraf worden gedeeld via onze facebook evenement pagina.

Wil je graag meespelen tijdens ons play-in camp? Meld je dan aan door via ons Facebook evenement aan te geven dat je komt. Heb je geen Facebook, stuur dan een email naar info@percussionunlimited.org. Ben je benieuwd naar het complete repetitieschema? Check percussionunlimited.org/schedule.php. Heb je vragen? Stel deze gerust via info@percussionunlimited.org of via m.me/PercussionUnlimited.