Belangrijk bericht: Like, tag, deel en share away!

Stemformulier Showkorpsendag 2018, 50 jaar SCVK is online.

Het is WMC is afgelopen weekend gestart, dus tijd om ons stemformulier (poll) voor de showkorpsen dag 2018 – 50 jaar SCVK, zoals eerder gecommuniceerd, open te gaan stellen.

Op 26 mei 2018 zal voor de derde maal (na SKD 2008 en 2010) een Showkorpsendag worden georganiseerd waarbij we ons 50 jarig bestaan zullen gaan vieren.

De opzet van dit evenement zal anders van aard zijn dan de vorige edities. Ditmaal bepaalt de SCVK niet welke korpsen er op deze dag gaan optreden, maar laten we dat over aan u: de korpsleden, het publiek, organisatoren en iedere andere liefhebber die de showsector een warm hart toedraagt. U kunt kiezen uit alle korpsen die de laatste jaren met de SCVK hebben samengewerkt. De lijst bestaat uit 97 (senior) korpsen en 36 jeugd korpsen in twee aparte keuzelijsten. De korpsen met de meeste stemmen zullen deelnemen aan SKD 2018. In totaal zullen dat 2 jeugdkorpsen en 5 a 6 (senior) korpsen zijn. Een evenement waar u als liefhebber echt bij moet zijn en zeker niet wil missen, dus zet de datum alvast in uw agenda!

Vanaf vandaag gaat het stemformulier (poll) online en kunt u stemmen tot en met 1 september 2017

Hoe kan je stemmen:

Via onderstaande link komt u bij het stemformulier. Naast enkele algemene gegevens en vragen kiest u voor uw persoonlijke top 5 bij de jeugdkorpsen en uw persoonlijke top 5 bij de (senior) korpsen. Kortom, u kiest welke korpsen u graag zou willen zien op SDK 2018. Als u alles op de juiste wijze hebt  ingevuld kunt via de knop verzenden onderaan het formulier het formulier naar ons inzenden. U krijgt een email terug met daarin de door u ingevulde gegevens en gemaakte keuzes.

Voor uw gemak hebben we gekozen voor een openbare link, zonder inlog en accountregistratie. Deze mag en kunt u ook verspreiden onder uw achterban, leden, familie  vrienden enz. ,zodat zoveel mogelijk personen in de gelegenheid worden gesteld om te stemmen op hun favorieten.

We hanteren echter een paar regels:

1: U mag het formulier maximaal 1 keer invullen. (extra ingevulde zullen worden verwijderd)

2: U dient een bestaand en werkend email adres in te vullen (dit zal worden gecontroleerd).

3: Bij vermoeden van onjuist gebruik en/of stemfraude zullen wij deze formulieren uit de resultaten verwijderen.

Hier kunt u stemmen:  https://goo.gl/forms/RieMKMcNC18uFNpA2

Alvast hartelijk dank voor uw deelname aan de poll!

Stichting Combinatie van Korpsen (SCVK)
De Stichting Combinatie Van Korpsen is een samenwerkingsverband van ruim 135 showkorpsen die,op non-profit-basis en vanuit een ideëel en sociaal oogpunt, hun werkzaamheden verrichten. Onze statuten getuigen daarvan. \\\"De kracht ligt in de voorbereiding!\\\" De Stichting Combinatie Van Korpsen heeft al 50 jaar ervaring met het organiseren van taptoes en muziekshows. Steeds meer relaties (op dit moment ruim 125) uit heel Nederland en België vragen of het organisatieteam van de Stichting Combinatie Van Korpsen haar kan bijstaan bij het tot stand komen van hun festiviteit. 85% van alle in Nederland georganiseerde taptoes en al een groot deel van de taptoes in België worden door ons van korpsen voorzien. Bij diverse optochten, bloemencorso\\\'s en grote festiviteiten treden de korpsen van ons samenwerkingsverband op. Nagenoeg alle bestaande taptoes in Nederland vinden hun oorsprong bij de SCVK. U kunt dus van ons aannemen dat uw festiviteit bij de Stichting Combinatie Van Korpsen in goede handen is. Vrijwel 100% van de met ons samenwerkende organisaties is tevreden over ons. Dat komt door een unieke vorm van samenwerking tussen Nederlands meest gerenommeerde showkorpsen met een van de meest ervaren organisaties van Nederland, de Stichting Combinatie Van Korpsen.