And the winner is…… (Line Up SKD 2018 – 50 jaar SCVK)

Afgelopen week hebben we elke dag een winnaar bekend gemaakt die 26-05-2018 op #SKD2018, 50 jaar #SCVK_NL gaat deelnemen aan dit geweldige evenement. De deelnemende korpsen waren niet door ons gekozen, maar door u als korpsmuziek liefhebber door middel van het invullen van onze poll. De poll waar u in grote getale stemmen op heeft uitgebracht, waarvoor onze hartelijke dank.

Zoals eerder gecommuniceerd zullen twee jeugdkorpsen en vijf (senior)korpsen deelnemen aan SKD2018, 50 jaar SCVK. Het programma zullen we nog aanvullen met speciale items, maar dat houden we (nog even) geheim.

Binnenkort ook meer informatie omtrent de locatie, kaartverkoop en dergelijke. Zet deze datum vast in uw agenda, u wilt dit evenement echt niet missen! Houdt onze Facebook pagina en/of site www.scvk.nl goed in de gaten.

De uitslag en de plaatsing voor SKD2018, 50 jaar SCVK is als volgt:

Jeugdkorpsen:

1 Jong Advendo Sneek
Jong Kamper Trompetter Korps Kampen

(Senior)korpsen:

Advendo Sneek
K&G Leiden
Kamper Trompetter Korps Kampen
Door Vriendschap Sterk Katwijk
Adest Musica Sassenheim

Stichting Combinatie van Korpsen (SCVK)
De Stichting Combinatie Van Korpsen is een samenwerkingsverband van ruim 135 showkorpsen die,op non-profit-basis en vanuit een ideëel en sociaal oogpunt, hun werkzaamheden verrichten. Onze statuten getuigen daarvan. \\\"De kracht ligt in de voorbereiding!\\\" De Stichting Combinatie Van Korpsen heeft al 50 jaar ervaring met het organiseren van taptoes en muziekshows. Steeds meer relaties (op dit moment ruim 125) uit heel Nederland en België vragen of het organisatieteam van de Stichting Combinatie Van Korpsen haar kan bijstaan bij het tot stand komen van hun festiviteit. 85% van alle in Nederland georganiseerde taptoes en al een groot deel van de taptoes in België worden door ons van korpsen voorzien. Bij diverse optochten, bloemencorso\\\'s en grote festiviteiten treden de korpsen van ons samenwerkingsverband op. Nagenoeg alle bestaande taptoes in Nederland vinden hun oorsprong bij de SCVK. U kunt dus van ons aannemen dat uw festiviteit bij de Stichting Combinatie Van Korpsen in goede handen is. Vrijwel 100% van de met ons samenwerkende organisaties is tevreden over ons. Dat komt door een unieke vorm van samenwerking tussen Nederlands meest gerenommeerde showkorpsen met een van de meest ervaren organisaties van Nederland, de Stichting Combinatie Van Korpsen.