Zaterdagavond 18 mei 2019 is Stadion De Vliert in ’s Hertogenbosch één grote muzikale arena als die avond de zesde editie valt te beleven. En het wordt een spectaculaire avond, dat is zeker! Zeker als u nog niet eerder bij dit fantastische kijk- en luister spektakel bent geweest, dan is dit een mooie gelegenheid voor een geweldige avond samen met uw gezin, vrienden of collega’s.

Na de succesvolle eerdere vijf edities heeft de organisatie ook deze keer de top van de show- en marchingbands gecontracteerd. Allen behoren zij tot de besten van Nederland en genieten ook over de grenzen grote bekendheid. Een sterk deelnemersveld dat garant staat voor een fantastische muzikale show: Show- & Marchingband K&G Leiden, Exempel THEBAND Empel, Drumfanfare Amantius ’s Hertogenbosch, Advendo Sneek, Kamper Trompetter Korps Kampen en Marchingband DVS Katwijk. Onlangs is de laatste deelnemer ook bekend gemaakt; Show & Marchingband Juliana uit Amersfoort.

Voor het eerst wordt de taptoe aan elkaar gepraat door Bosschenaar Frank Willems. “Het lijkt me leuk om gastheer/speaker te mogen zijn van de Taptoe en hiermee een bijdrage te leveren aan dit geweldige muzikale spektakel”, aldus Frank.

Naast het grote muzikale aanbod is er in het stadion natuurlijk ook aandacht voor de inwendige mens. Want wat is er nou nog leuker dan onder het genot van een lekker hapje en drankje dubbel te genieten van een muzikaal spektakel? En tot slot zal de avond worden afgesloten met een fraaie vuurwerkshow.

Bestel dus snel uw kaarten en ben erbij op zaterdagavond 18 mei. Kaarten zijn snel en gemakkelijk te bestellen via de website van de Taptoe: www.taptoe-shertogenbosch.nl.