Op zondag 9 juli a.s. zal op het GHC terrein in Leiden aan de Voorschoterweg (naast zwembad de Vliet) de Try-out voor het WMC plaatsvinden van muziekvereniging K&G. Drie weken voordat de S&MB K&G deelneemt aan het WMC zullen zij de show en de mars presenteren waarmee zij op zondag 30 juli a.s. een gooi zullen doen naar de hoogst haalbare titels.

U heeft de show natuurlijk de afgelopen weken al kunnen bewonderen in Leiden, Den Bosch en Stiens, maar in de afgelopen weken zijn er weer aanpassingen gedaan waardoor het product verder verbetert is. Ook de mars heeft u al kunnen horen maar u gaat tijdens de Try-out ook de mars zien zoals hij gelopen gaat worden op het marsparcours.

Naast de S&MB zullen ook Jong K&G en K&G 3 van zich laten horen en wordt er iets gedaan met oud-leden (kan men zich nog steeds voor opgeven via onze website). Er zijn deze middag ook PR artikelen te koop, zijn er stands met eten en drinken en voor de allerkleinste zullen er springkussens zijn.

Om 13.00 uur gaan de hekken van het GHC terrein open, toegang is voor iedereen gratis. Parkeren kan bij het GHC terrein maar liever nog in de wijken tegenover het terrein.