Aanstaande zaterdag, 1 april 2017, organiseert Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk haar jaarlijkse uitvoering. Het belooft een mooie avond te worden, met o.a. optredens van de Boom Boom Boys, United-Northern Winterguard en alle jeugdgroepen van de vereniging.

Uiteraard zal de A-band van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk ook een aantal keer optreden. Zij zullen deze avond nieuwe straatnummers ten gehore brengen en uiteraard zal de vernieuwde showmuziek van “A Journey Home” te horen zijn. Deze show is voor het eerst weer te zien tijdens Take One, op zaterdagmiddag 29 april in Sneek. Op deze middag zijn alle noordelijke WMC ‘stadion’ deelnemers in actie te zien. Zie voor meer info: Take One 2017. De eerste grote testcase voor Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk. Hierna volgt deelname aan ODSC Assen, Taptoe Vries en natuurlijk het Wereld Muziek Concours in Kerkrade.

Maar eerst dus de uitvoering op zaterdagavond 1 april in Sportcentrum Eekeburen te Oldekerk, zaal open: 19.00 uur, aanvang: 19.30 uur en GRATIS ENTREE! Komt allen!