Wijchen- Na een periode van voorbereiden met goede trainingen en een gastoptreden tijdens de uitvoering van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk”, was het zaterdag dan eindelijk weer zover: showday! Na een goede eerste contest kwamen de leden met goede moed aan in Wijchen. In sportcentrum Arcus was genoeg tijd om rustig voor te bereiden en te genieten van de optredens van de jeugdgroepen.

United verscheen om 20.30 uur op de vloer met het programma ‘Caught in a spidersweb’. Een programma waarin veel gebeurd. Tijdens de show is te zien dat de leden de afgelopen tijd niet stil hebben gezeten. Het is een heel spektakel op de vloer. Een lekkere show, van deze spinnen ga je houden. United kreeg in Wijchen 69,81 punten. Een verbetering ten opzichte van Drachten. Ondanks dat werd de vierde plaats, behaald in Drachten, niet behouden. United werd zesde in de A Class.

De leden van United gaan zich nu voorbereiden op de volgende contest. Dit is contest Almere op zaterdag 24 februari. Ondanks dat het geen WGI Regional is, is het wel een contest met een Prelims en Finals competitie. United gaat er alles aan doen om ’s avonds tijdens de Finals in actie te mogen komen. Volg United in aanloop naar contest Almere via Facebook, Instagram en Snapchat (unitednw).

Foto: Jetty Bruinsma