De van Limburg Stirum Korpsen heeft de afgelopen twee weken maar liefst 325 kinderen kennis laten maken met muziek. De muzikanten kwamen langs op de basisscholen in Wezep, Hattemerbroek en ’t Loo. Het muzikale schoolprogramma bestond uit een quiz, liedjes raden, marcheren en het spelen op zowel slag- als blaasinstrumenten.

De scholenbezoeken staan in het teken van het muziekproject ‘Samen Muziek Maken’. De naam zegt het eigenlijk al: de muzikanten gaan samen met de kinderen muziek maken. En dat is gebeurd! De kinderen speelden en marcheerden de afgelopen weken in het klaslokaal. Ook van muzikale kennis ontbrak het de kinderen niet!

Na de succesvolle scholenbezoeken organiseert de van Limburg Stirum Korpsen een Kidz doe-dag op zaterdag 23 maart. Deze dag zal geheel in het teken staan van muziek en zal worden afgesloten met een voorstelling voor de ouders!

De Kidz doe-dag is voor alle bassischoolkinderen in Wezep, Hattemerbroek en ’t Loo. Deze dag staat geheel in het teken van muziek en de kinderen. De dag zal bestaan uit muzikale spelletjes, marcheren, samen muziek maken, samen eten en de dag wordt afgesloten met een voorstelling voor de ouders!