Op 09-04-2017 de VIOS Seizoenpresentatie 2017 in sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg in Mijdrecht met om 13:30 uur een vrolijk welkom door Dweilorkest DORST en vanaf 14:00 uur optredens van de Show- & Marchingband, de verschillende teams van TwirlPower en het Opleidingsorkest. In de pauze weer de grote verloting met prachtige prijzen!.

Op 8 april is het alweer zover. Dan presenteren alle afdelingen van VIOS hun nieuwe muziek en shows voor het komende taptoe- en wedstrijdseizoen. Er is natuurlijk ook weer een prominente plek ingeruimd voor de jongsten van de vereniging in het Opleidingsorkest. Plaats van handeling sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg 85/1 in Mijdrecht. Aanvang 14:00 uur. Een kaartje kost € 4 en kinderen tot en met 11 jaar mogen er voor € 2,50 in.

Dweilorkest DORST opent met zijn gezellige muziek om 13:30 uur de zaal. Verder zijn er optredens van de Show- & Marchingband, TwirlPower en het Opleidingorkest. In de pauze natuurlijk weer de grote verloting met mooie prijzen ter beschikking gesteld door De Ronde Veense middenstand en de door de leden gevulde en door een ieder begeerde levensmiddelenmanden. Een lootje kost 50 cent en bij 10 lootjes altijd prijs.

Dus kom op 8 april naar De Phoenix en neem je hele familie, al je buren en je hele kennissenkring mee. VIOS kennende wordt het weer een gezellige happening.

De Seizoenpresentatie is niet mogelijk zonder de tomeloze inzet van de verenigingsleden en vele vrijwilligers, het kader, de sponsoren, De Phoenix en de subsidie van gemeente De Ronde Venen.

Voor meer verenigingsinformatie kijk je op vios-mijdrecht.nl, dweilorkest-dorst.nl en twirlpower.nl