Je weet wat je te doen staat; de straat op, achter de muziek aan! Wie droomt er nu niet van om samen muziek te maken? Claudia de Breij in ieder geval wel! Afgelopen weekend mochten de senioren van de van Limburg Stirum band meedoen met de theatertour van Claudia de Breij!

Claudia wilde vroeger graag als saxofonist bij de harmonie, de saxofoonsectie zat echter vol, dus mocht ze bij het slagwerk. Samen de straat op muziek maken, dat is toch het leukste wat er is?! Hierover heeft ze een nummer geschreven. Dit nummer genaamd ‘Onze harmonie’, werd aan het einde van de show gezongen, waarbij de vLS band haar mocht begeleiden in de uitverkochte zalen!

Donderdag- tot en met zondagavond was de vLS band de verrassingsact bij dit laatste nummer. Nietsvermoedend luisterde het publiek naar Claudia en haar band, die het laatste nummer inzetten en zongen. Halverwege kwam de vLS band vanuit alle hoeken het theater al spelend binnen lopen! ‘Kom! We gaan eruit, laten we opstaan, doe je jas aan, want we gaan!’

Samen met Claudia en haar band begeleidde de vLS Band het publiek de zaal uit, de straat op! Eenmaal daar aangekomen heeft de vLS band met haar nieuwe tambour-maître een leuke mini-parade neergezet, wat zowel de vLS band, Claudia en band als het publiek enorm leuk vonden! Engelse counters waren geen punt voor alleskunner Claudia de Breij, evenals het marcheren op hakken!

Wat heeft iedereen genoten van de optredens en wat was het een enorm leuke ervaring!

Claudia, band en crew, ontzettend bedankt!