Op 9 oktober 2017 wat promotiefoto's van en voor de WinterWonderBand geschoten met voorafgaand een paar plaatjes van het Opleidingsorkest

Alsof de decembermaand al niet feestelijk genoeg is. Nadat de Pietenbende er vanaf Sints intocht weer een gezellige boel van heeft gemaakt en inmiddels weer terug in Spanje is, komt VIOS met nog maar eens een nieuw initiatief, de WinterWonderBand. Dé band voor dat echte decembergevoel. En dat begint al met de presentatie van de band op 11 december.

De WinterWonderBand is één van de themaorkesten van deze muziekvereniging uit Mijdrecht en bestaat uit leden van alle verenigingsonderdelen. Het orkest zal onder meer optreden in winkelcentra, verzorgingshuizen en tijdens Kerstmarkten. Met zijn populaire repertoire, verrassende eigentijdse arrangementen en moderne uitstraling levert het orkest op zijn eigen wijze een bijdrage aan het ver-hogen van de decemberfeestvreugde. En wat het orkest onderscheidt van andere muziekgezelschappen is dat de Kerstman en een aantal van zijn elfjes met de WinterWonderBand meereizen. Iedereen kan gratis met hen op de foto. Deze foto is nog dezelfde avond via de website winterwonderband-mijdrecht.nl te downloaden. Leuk voor een kerstkaart of ingelijst als cadeau onder de kerstboom.

De WinterWonderBand is een initiatief van muziekvereniging VIOS en mogelijk dankzij het Rabo Dichtbijfonds en de tomeloze inzet van leden en vrijwilligers.