Katwijk: Vandaag hebben wij het bericht ontvangen van de organisatie van de Musikparade dat op aanwijzing van de Duitse autoriteiten de shows van komend weekend in Saarbr├╝cken, Stuttgart en Kempten helaas niet kunnen doorgaan. DVS zou 4x de show The Western Trail laten zien voor enkele duizenden toeschouwers per show. Door de organisatie wordt gezocht naar een passende datum als alternatief.

Eerder deze week werd duidelijk dat de taptoe in Beauvais in Frankrijk op zaterdag 4 april ook definitief is afgelast op aanwijzing van de Franse autoriteiten. Deze taptoe is inmiddels verplaatst naar zaterdag 21 november 2020.

Natuurlijk vindt DVS het bijzonder spijtig dat deze mooie optredens zijn afgelast. We zijn klaar voor het nieuwe seizoen en staan te popelen om het publiek weer te vermaken. Maar we hebben ook alle begrip voor de maatregelen die de autoriteiten in deze bijzondere tijden moeten nemen.

Red. Op de Facebook pagina van de Musikparade is het actuele schema te vinden. Een aantal shows zijn al verplaatst naar andere data. Ook informatie over kaart verkoop- en returns is daar te vinden.