De CGN seizoensafsluiting vond dit jaar plaats in Brabant. Eindhoven was afgelopen zaterdag de gastheer voor de top van Nederland. Zoals tijdens eerdere edities waren de finals weer ongemeen spannend en dreven de deelnemende teams elkaar op tot grote hoogten. De Advendo Colorguard teams hebben het seizoen in stijl afgesloten met als hoogte punt een dik verdiende derde plaats van Advendo Junior.

Advendo Junior piekte op het juiste moment. Tijdens de laatste en belangrijkste contest van het jaar kregen zij het publiek in Brabant op de banken met een top uitvoering van hun show “Show me how you burlesque”. Volgens de jury een geweldige performance met veel afwisselingen. Met een score van 79.94 punten namen zij de derde prijs in de Junior Class mee naar Sneek.

De Advendo Kids en Advanced vielen dit jaar helaas niet in de prijzen maar hebben het seizoen goed afgesloten. Alle colorcard teams kijken uit om nog één keer dit seizoen hun shows in Sneek te laten zien tijdens Advendo Showavonden op 7 en 8 april a.s. in de Sneeker Sporthal.

Uitslag Advendo teams 2017 CGN Championship Finals Eindhoven
Advendo Kids 8e Cadet Class 73.33 punten
Advendo Juniors 3e Junior Class 79.94 punten
Advanced 10e A Class 66.63 punten