De Music Kids Experience XXL wordt alweer voor de 4e keer gehouden. Zaterdag 13 april is het muziek en dansfestijn gratis toegankelijk in de Sneker Sporthal. De Music Kids Experience XXL wordt georganiseerd door Advendo Sneek en heeft een duidelijk doel: als kind ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken of een dans in te studeren. Alle basisschoolleerlingen zijn van harte welkom tijdens dit gratis evenement.

De start van het evenement is om 13.30 uur.
Naast het zelf ervaren van muziek en dans is er een optreden van de WMC Kampioen first division Marsparade & Show Jong Advendo uit Sneek. Tijdens dit optreden wordt een open les gehouden en heeft iedereen de kans om zelf mee te lopen met Jong Advendo.

Tevens is er deze middag een spetterend optreden van de kampioen uit Lutkewierum, Het Internationale-Trommel-Toeter-en Sjoklup Lutkewierum laat zien hoe het niet moet. (overigens denken ze daar zelf anders over, dus laten we dat even onder ons houden)

Talent Awards
Tijdens dit muzikale evenement zijn er ook Talent Awards te verdienen per categorie. Belangstellenden kunnen koffie te krijgen en een plekje zoeken op de tribunes waar men  kan genieten van alles wat die middag te bieden heeft.

Locatie: Sneker Sporthal
Evenement: Music Kids Experience XXL
Aanvang: 13.30 uur
Entree: gratis
Voor: alle basisschoolleerlingen