Wat zijn de lessen van dit WMC? En zijn de prelims een succes? Groeien Mars en Marsparade naar elkaar toe? Duurden de laatste twee wedstrijddagen te lang? Hoe is het WMC House uiteindelijk bevallen? Hoe kijkt men bij het WMC naar de reuring die ontstaat rondom de uitslag? En hoe kijkt men naar de toekomst van de sector? We bespreken het – samen met Grietina – met Henk Smit, artistiek leider van het WMC, in de laatste aflevering van KM Radio.

De tiende aflevering van KM Radio is opgenomen vanuit onze tweede thuisbasis in Roden. En we hadden een speciale gast, namelijk Grietina Nowee: wie kent haar niet? We spraken meer dan een half uur met Henk Smit en daarna hebben we met Grietina ook nog eens goed nagesproken over de wedstrijdopzet, de dagindeling, het Marsreglement, onderling respect bij de deelnemers en de toekomst van de showsector.

Het resultaat is weer een flinke uitzending, maar we konden het ook niet sneller bespreken. Pak er dus maar weer een drankje bij! Oh ja: gaan we door met KM Radio? Je hoort het ook in deze podcast!

Luister KM Radio via Spotify of Anchor.

Wil je ons nou steunen? Zodat we jullie ook in de toekomst kunnen blijven voorzien van mooie producties? Dat kan via ons Tikkie. Wordt gewaardeerd! Even klikken of hieronder de QR-code scannen!