Home Evenementen Taptoe Centrum Hengelo opnieuw het decor voor de KoningsTaptoe

Centrum Hengelo opnieuw het decor voor de KoningsTaptoe

151
0

Vanaf 26 april 2017 19:30u. is de markt in het centrum van Hengelo voor de vierde keer opnieuw het decor voor de KoningsTaptoe. Zes bijzondere orkesten van een hoge kwaliteit zullen hun shows ten gehore brengen. Het muzikale evenement wordt afgesloten met een gezamenlijke finale.

Op de vooravond van Koningsdag organiseert de Stichting Taptoe Hengelo opnieuw de KoningsTaptoe. Vijf orkesten zetten zes spectaculaire shows neer. De organisatie heeft dit jaar opnieuw gezorgd voor tribunes om de grote hoeveelheid mensen de kans te geven gratis te genieten van de gevarieerde shows. De deelnemende orkesten:

– KDO uit Groessen
– Jubal uit Zwolle
– Juliana uit Amersfoort
– Jachthoornkorps Urk
– Vrijwillig fanfarekorps der Genie uit Vught

De start om 19:30u. is het voorprogramma met de Hengelose Big Band “Big Bang” in samenwerking met de Hengelose dansschool El Centro de la Salsa om het publiek te verwelkomen. Om 20:00u. precies geven acht klokslagen de formele start van de Koningsdagactiviteiten.

Finale
De KoningsTaptoe 2017 wordt afgesloten met een gezamenlijke finale. Alle orkesten zullen op het taptoeterrein verzamelen en in een prachtige opstelling gezamenlijk de finale uitvoeren. De finale wordt afgesloten met het laten horen van het Nederlandse volkslied.

Finale 2016