Een hele lange tijd heeft de Rijnmondband iedereen mee op pad genomen door middel van RMBTV in de muziekwereld. Inmiddels is het tijd voor iets heel nieuws en zijn zij een podcast gestart: RMBroadcast – De Podcast!

In deze podcast nemen Lars en Niels je mee voor een kijkje achter de schermen bij de Rijnmondband. De eerste twee afleveringen zijn momenteel te beluisteren via Spotify. Mocht je deze nog niet hebben beluisterd, dat kun je dat HIER doen. Mochtje geen echte luisteraar zijn, maar ook graag iets te zien hebben dan komen de podcasts ook (mét beeld uiteraard) op YouTube.


In deze eerste twee afleveringen stellen Lars en Niels zichzelf én de Rijnmondband aan jullie voor en schuift de eerste Podgast aan. Leeftijd blijkt een terugkerend thema, er zijn kippenvelmomenten, er wordt gebiecht én de komende open repetities worden besproken. Genoeg reden om te luisteren. De komende vrijdagen is er steeds een nieuwe podcast beschikbaar, dus vergeet ook niet de meldingen aan te zetten zodat je direct weet wanneer je weer kunt luisteren.

Wil je ook graag in onze podcast komen? Dat kan ook! In de shownotes van de afleveringen staat een link waarmee je spraakberichten kunt achterlaten. Hier kun je leuke vragen achterlaten voor Lars en Niels of ons laten weten wat je van de podcast vindt.

Lijkt het je leuk om ook in het echt kennis te maken met de Rijnmondband? Dat kan tijdens de komende open repetities. Op vrijdag 2 (muzikale repetitie) én vrijdag 9 juni (marsrepetitie) zijn er open repetities. Hiervoor kun je je aanmelden