The ‘Pipers of the World (Schotse Doedelzakken en slagwerkers) en de beste Internationale Showkorpsen presenteren in hun schitterende en kleurrijke uniformen adem benemende choreografieën die exact op de muziek zijn afgestemd. De spectaculaire shows voor liefhebbers van de muziek van Pipes & Drums en Showkorpsen. De basis voor dit muzikale spektakel werd gelegd met de eerste Deutschland Military Tattoos die in 2011 op de legendarische Loreley aan de Rijn en in 2013/14 in de Arena van Schalke 04 in Gelsenkirchen hebben plaatsgevonden.

Sindsdien trekken honderdduizenden bezoekers naar deze happening om Pipes & Drums, Marchingbands en fantastische Showorkesten uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, United Kingdom etc. te beleven.

Er staat de toeschouwers een muzikaal programma en een enorme show te wachten waar ze kippenvel van krijgen. Aan het eind van Taptoe Loreley zelfs met een mega vuurwerkshow afsluitend. Maar buitengewoon bijzonder is ook de taptoe in de Arena van Schloss Kaltenberg met ware grootse riddertoernooien. Zijne Koninklijke Hoogheid Heinrich Prins von Bayern bewoont te kasteel, waar zich ook de brouwerij bevindt die het beroemde donkere König Ludwig Bier brouwt. Een weekend Opper-Beierse district Landsberg bij Lech is een uitnodiging voor ontspanning.

Het hoogtepunt van iedere Deutschland Military Tattoo is de grandioze finale. De honderden muzikanten van de bands spelen dan samen onder de leiding van de Director of Music Major Jason Griffith en zullen de Arena op haar grondvesten doen schudden. 

De Deutschland Tattoo is de échte Taptoe. Een gebeurtenis voor het héle gezin en een must voor alle liefhebbers van Marchingbands van over de hele wereld. Idee voor n weekendje uit inclusief top Taptoe in Duitsland.

Als organisatie zijn wij bijzonder blij om op de website van Stichting Korpsmuziek onze boodschap voor Nederland te mogen plaatsen. Top korpsen uit Nederland waaronder de Rijnmondband, Adest Musica, Maastrichter Verkennersband e.a. zijn onze gasten in 2018 geweest. Voor 2019 staan wederom bijzondere Showkorpsen en acts uit Nederland op het programma. Nadere informatie volgt spoedig via Korpsmuziek.

Kaarten zijn te bestellen via Duitslandtaptoe.nl

23 – 03 – 2019 YAYLA ARENA (vroeger Königpalast) KREFELD
03 – 08 – 2019 Schloss Kaltenberg (Bayern)
07 – 09 – 2019 Loreley Freilichtbühne
16 – 09 – 2019 Festhalle Frankfurt a. M.
30 – 11 – 2019 GETEC ARENA Magdeburg.