Home Flora Brass Valentijnsconcert

  Flora Brass Valentijnsconcert

  179
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 10/02/2018
  20:00 - 22:15

  Locatie
  Brasserie De Burgt

  Categorieën


  Flora Brass Rijnsburg gaat de liefde weer opzoeken! Op zaterdag 10 februari houden de muzikanten namelijk hun inmiddels traditionele Valentijnsconcert. Dit jaar nemen zij u, onder leiding van dirigent Joop van Dijk, mee op muzikale reis met ‘The Love Boat’. De wereld rond met allerlei muzikale werken, van pop tot concert.

  Nieuw dit jaar is de medewerking van Lisa van Arend, zangeres uit Oegstgeest. Zij is afgestudeerd aan het conservatorium in Den Haag en is onder andere zangeres bij zanggroep VIER. Daarnaast geeft zij les en dirigeert zij een jongerenkoor. U kunt Lisa ook kennen van het nummer ‘Summer breezes for mama’, wat zij schreef voor Serious Request in 2011. Lisa zal een aantal nummers samen met Flora Brass zingen, maar neemt ook gitarist Patrick Tranquille mee om haar bij solonummers te begeleiden. Ook nieuw is de aanwezigheid van dansgroep Cirque-It, die bij een bepaald nummer op het programma een dans voor u zullen uitvoeren.

  Kortom, het Valentijnsconcert mag u dit jaar niet missen! Op zaterdag 10 februari is de zaal van ‘de Burgt’, Burg. Koomansplein in Rijnsburg, om 19.30 open. Het concert begint om 20.00 en de entree bedraagt €4,-.