Home Taptoe Groessen

  Taptoe Groessen

  259
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 18/06/2022
  19:30 - 22:15

  Locatie
  Clubgebouw Odeon

  Categorieën


  Op zaterdag 18 juni 2022 organiseert Showband KDO Groessen weer een mooie taptoe. KDO heeft de traditie om iedere 2 jaar een taptoe te organiseren maar de coronapandemie gooide roet in het eten. Eindelijk kan het dit jaar wel weer doorgaan en zo kan de regio weer genieten van een keur aan gerenommeerde showkorpsen .

  Zoals inmiddels gebruikelijk is, wordt ook nu weer een prachtige entourage gecreëerd met een groot decor en een aantal prachtige showbands. Met Show & Drumfanfare Oranje IJsselmuiden heeft men een nationale topper weten te strikken. Een op Engelse leest gestoeld korps dat veel optreedt in binnen- en buitenland en gouden prijzen haalde tijdens het WMC. Dat geldt ook voor Showband Irene Ede dat in haar typerende Amerikaanse stijl tot de top van Nederland behoort. Maar ook de overige deelnemers liegen er niet om. Showband Excelsior Renkum is in 2018 Nederlands kampioen geworden, en is een veelgevraagde showband. Show & Marchingband VIOS Mijdrecht klimt ook gestaag op de populariteitsladder en datzelfde geldt voor jeugdband Jong Sebastianus uit Gendt. Één van de betere jeugdkorpsen in Nederland.

  Natuurlijk treedt Showband KDO zelf ook op met haar galashow DIVA’s. Een show waarin de grootste zangeressen uit de populaire muziek worden geëerd.

  Liemers Fietsen Taptoe Groessen 2022 is voor iedere liefhebber een uitgelezen kans om een aantal mooie showbands aan het werk te zien. Het wordt ongetwijfeld genieten bij de nog enige taptoe in de Liemers! De entree bedraagt € 5, en een tribuneplaats kost € 10. Er zijn nog beperkt tribuneplaatsen te koop via de website www.showbandkdo.nl

  Liemers Fietsen Taptoe Groessen: Commendereijstraat 20, Groessen, aanvang 19.30 uur