Home Evenementen Taptoe GHK Taptoe Hazerwoude 2017

GHK Taptoe Hazerwoude 2017

290
0

Zaterdag 17 juni 2017 vanaf 20.00 organiseert drumfanfare TTH de tweejaarlijkse Taptoe Hazerswoude. Dit mooie muzikale evenement vindt weer plaats op het trainingsveld van VV Hazerswoudse Boys. De samenwerking met de voetbalvereniging loopt al sinds de eerste keer in 2011 fantastisch.

Dit jaar spelen maar liefst twee WMC-deelnemers hun show bij Taptoe Hazerswoude. Zowel Amigo Leiden (mars) als Juliana Amersfoort (mars en show) reizen in juli af naar Kerkrade om hun krachten te meten met de internationale top van muziekkorpsen tijdens het Wereld Muziek Concours (WMC). Drumfanfare TTH is er bijzonder trots op dat Amigo en Juliana in Hazerswoude hun show presenteren.

Naast deze twee toppers geven VIOS Mijdrecht en Jeugdkorps Bernhard acte de préséance. Bernhard is het Jeugdkorps uit Amersfoort, dat de talentvolle bakermat is van Juliana Amersfoort. En VIOS Mijdrecht zijn muzikale vrienden uit de buurt, die een geweldige show met popsongs neerzetten. Omdat vrienden elkaar graag zien, speelt drumfanfare TTH zaterdag 24 juni bij VIOS op de taptoe in Mijdrecht!

Alles bij elkaar beloofd het weer een mooi evenement te worden. Vijf mooie maar totaal verschillende korpsen, die hun beste beentje voorzetten in choreografie, show en vooral ook mooie muziek. De avond wordt rond 22.00 spetterend afgesloten met een gezamenlijke finale.  Net als voorgaande jaren is er een gratis tribune (eigen kussentje meenemen mag), maar die plekken zijn als eerste bezet.  De taptoe begint strak om 20.00 dus zorg dat u ruim op tijd uw plek op tribune of langs het veld ingenomen hebt. Versnaperingen zijn te verkrijgen in de kantine van Hazerswoudse Boys.

Drumfanfare TTH heeft de band met trouwe sponsors aangehaald en #TEAMTTH opgericht. Met #TEAMTTH straalt TTH uit dat het een dorpse vereniging, die zich inzet voor evenementen en muzikale omlijsting en muzieklessen in Hazerswoude. Dat kan TTH niet alleen, maar dat doet TTH met andere verenigingen of sponsors. Wie lid wil worden van #TEAMTTH kan zich hiervoor aanmelden. Taptoe Hazerswoude is mede mogelijk gemaakt door alle enthousiaste deelnemers in #TEAMTTH.

Parkeren kan bij sporthal De Landvliethal. De toegang is gratis.