Home Organisaties Help jij Korpsmuziek.nl aan een nieuwe website?

Help jij Korpsmuziek.nl aan een nieuwe website?

133
0

De huidige website van Korpsmuziek is al bijna tien jaar in de lucht maar de website voldoet niet meer aan de eisen en wensen van de redactie en de duizenden bezoekers per maand. Met het WMC in aantocht willen we een nieuwe site lanceren, die helemaal voldoet aan de technieken van nu.

De nieuwe site moet voorzien in een perfecte integratie van sociale media, een landelijke evenementenkalender, liveblogs en een platform voor verenigingen en organisaties waar ze gemakkelijk hun eigen nieuws en evenementen op Korpsmuziek.nl kunnen plaatsen.

We hopen dat zowel verenigingen als evenementenorganisaties hun steun willen geven aan dit nieuwe project. Vanzelfsprekend krijgen deze ‘sponsoren’ indien gewenst een mooie plek op onze site. Onze top-donateurs krijgen zelfs in dit drukke WMC-jaar een banner op de site.

Partner voor de Showkorpsen sector
We hopen ook op een bijdrage van verenigingen. We willen ons nog meer profileren als een partner voor de showkorpsen sector. Verenigingen krijgen een eigen inlogpagina ze hun persfoto’s, speaker teksten en verdere verenigingsgegevens ter beschikking kunnen stellen evenementenorganisatoren en andere belangstellenden. Via de login is het mogelijk om nieuws in te sturen en een optreden aan te melden bij een evenement.

Daarnaast hebben we onlangs de website Taptoes.nl overgenomen en zullen we deze integreren in de nieuwe website en uitbreiden met meer evenementen zoals concerten, open-dagen en wedstrijden.

Doneren kan al vanaf een tientje!
We hopen dat we Korpsmuziek.nl snel een nieuw jasje kunnen geven. We hopen ook dat iedereen Korpsmuziek.nl een warm hart toedraagt. We doen een beroep op jullie gunfactor van muziekliefhebbers, penningmeesters en anderen die het algemeen belang van Stichting Korpsmuziek zien en willen steunen.

Je kunt ons al helpen met een tientje! Kijk aan de rechterkant van deze site om te kijken welke tegenprestatie we voor je hebben!

Klik hier om te doneren: VoorDeKunst.nl