Het corona virus houdt grote delen van de wereld in haar greep, zo ook Nederland. Net als vele andere evenementen, kan ook ons jubileumweekend op 8-9-10 mei 2020 helaas niet doorgaan. Dit als gevolg van de genomen maatregelen door het kabinet waarbij evenementen tot 1 juni 2020 verboden zijn.

Veiligheid en gezondheid van publiek en deelnemers staan vanzelfsprekend voorop. Natuurlijk is er teleurstelling bij de organisatie en iedereen die Edelweiss een warm hart toedraagt. Een lange tijd van voorbereiding ging vooraf aan de geplande festiviteiten in mei en dan is het erg jammer wanneer zo’n evenement afgelast moet worden door factoren waar niemand invloed op heeft.

Echter, ik weet zeker dat de teleurstelling bij de organisatie snel plaats zal maken voor nieuw enthousiasme, want ons jubileum zal zeker gevierd worden en daarbij zullen we geen concessie doen aan de kwaliteit van ons programma.

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend, omdat dit met vele partijen moet worden afgestemd. Zodra er een nieuwe datum is bepaald, communiceren wij dit uiteraard zo snel mogelijk via onze website www.edelweissheerlen.nl en onze facebookpagina. Vooralsnog gaan we uit van een weekend in mei 2021.

Voor nu ligt onze prioriteit bij het informeren van alle betrokkenen zoals de deelnemende muziekverenigingen, sponsoren en genodigden en degenen die toegangskaarten gekocht hebben.

Gekochte tickets blijven geldig voor het evenement, maar dan op een nieuwe datum. Meer informatie hierover sturen we binnenkort via e-mail naar iedereen die tickets gekocht heeft.

Wacht u dit bericht s.v.p. af. Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben dan kunt u deze sturen naar: edelweissheerlen2020@gmail.com

Wij hopen op uw begrip in deze en rekenen op uw komst op een later moment wanneer we ons 60 jarig bestaan alsnog zullen vieren. Daar hebben we alle vertrouwen in.