Daar zijn we weer. De tweede aflevering van KM Radio staat online. Eigenlijk zouden we vrijdag pas iets opnemen. De eerste aflevering was echter een flink succes: meer dan 600 liefhebbers hebben de podcast geluisterd. En dus hebben we woensdagavond een extra aflevering opgenomen. Niet bij elkaar, maar op afstand en dus vooral via de telefoon.

Nieuw marsreglement
Piet van Houten dook in het Marsreglement. En wat blijkt: alle houvast is weg. Welke kant moet je nou op? Wat zijn de regels en hoe verdien je punten? Luister de podcast, want er staan grote veranderingen op stapel!

Eerste weekend
Daarnaast gaan we de deelnemers van de Mars-, Marsparade- en Showwedstrijden in de First Division, Second Division en Junior Division bijlangs. Wie zijn de favorieten? En hoe staan de clubjes ervoor? We bellen met Edwin Durieux (Junioren DVS Katwijk), Ferdi van Maanen (O&V Nuenen, Excelsior Renkum en Jong Holland Zwijndrecht), Raymond Torenbeek (Jong Pasveer) en Stefan IJsselmuiden (Jong Advendo). En zo blijkt dat er in vrijwel elke divisie kleine battles gaan plaatsvinden. Met de strijd tussen Jong Pasveer en Jong Advendo als een hoogtepunt, want in hun onderlinge battle staat het dit jaar 1-1.

Even doorbijten
Alvast sorry: we zijn weer een beetje uitgeschoten in de tijd. Knip het luisteren dus gerust op, of scroll door naar de gast waar je meer van wil heten.

Waar te luisteren? 
De nieuwe aflevering is weer te horen via o.a. Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Zoek op Korpsmuziek Radio of KM Radio.