Home Evenementen Wedstrijden Marching Music Contest “Free Style” Elburg 2018

Marching Music Contest “Free Style” Elburg 2018

508
0

Het succesvolle MMC ‘Free Style’ dat afgelopen jaren in Elburg door de Muziek Bond Gelderland Flevoland (MBGF) georganiseerd werd, krijgt op 23 juni 2018 wederom een vervolg. 

De ’Free Style’ klasse wordt door de deelnemende verenigingen enthousiast ontvangen en wellicht krijgt dit ook landelijk steeds meer vorm. Showen wat je wilt showen…. zonder of met verplichte figuren! Zonder verplicht repertoire en dat op een speelveld waarvan je zelf de afmetingen mag bepalen. De korpsen voelen zich er prettig bij.

Naast de Free Style klasse, is er uiteraard ook weer het reguliere mars concours met verplichte exercitie figuren. Ook hier is géén verplicht repertoire voorgeschreven.

De te spelen muziek moet echter wel passen in de divisie waarin de betreffende vereniging uitkomt. De behaalde concoursresultaten tellen mee voor plaatsing van het landelijk kampioenschap.

Aan de mars wedstrijden op het Burgermeester Bode Sportpark is ook een korte streetparade door het oude vestingstadje gekoppeld. Heerlijk flaneren langs oude gevels en gezellige terrasjes terwijl een publieksjury dit optreden beoordeelt voor extra prijzen.

De winnaars van de verschillende onderdelen ontvangen ook nu weer fraaie trofeeën.

De inschrijfformulieren voor dit MMC kunt u downloaden via de website www.mbgf.nl of u kunt contact opnemen met Piet Wouterse tel. 036 – 522 78 60 concourssecretaris.smp@mbgf.nl Sluitingdatum 1 mei 2018.